IPL Ontharen

Voor veel gestelde vragen over IPL:

IPL langdurig ontharen

 

 

Eén van de grootste irritatiebronnen is overtollig en ongewenst haar op het gezicht en lichaam.
Pak dit effectief aan door middel van IPL (Intense Pulse Light).  We vernietigen de haarwortels, waardoor haren niet meer kunnen groeien. Na zes tot tien behandelingen is je haargroei tot 80% gereduceerd! Door middel van onze uitgebreide intake en proefflitsen weet je zeker dat je alle ‘ins and outs’ weet over lichtflitsontharing en dat je geschikt bent voor de behandeling.

 

 

De medcos IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelf bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 6 tot 12 weken. Na een aantal jaren kan het zijn dat de behandeling een keer herhaald moet worden i.v.m. verandering van de hormoonhuishouding. Een realistisch verwachtingspatroon in de voorlichting voorkomt teleurstellingen achteraf en is de basis voor tevreden IPL cliënten.

Bij deze behandeling is het noodzakelijk om meerdere behandelingen te ondergaan. bij veel behandelde cliënten wordt met 4-6 behandelingen al een haar reductie van 70-80% behaald. (Dit kunnen wij nooit garanderen omdat de haren in verschillende
haargroei fases zitten). Om geheel van uw haren af te zijn is het
noodzakelijk dat u 8-10 behandelingen ondergaat.

 

Klik hier om naar de officiele Medcos site te
gaan.

 

 

IPL

 

Haarvrij zonder scheermes

 

  • IPL –  Bikini of Oksels €101,65
  • IPL – Bikini + Oksels €299,-

 

  • Bel 040 – 235 16 26 voor een gratis intake gesprek + proefflits. Meerdere combinaties zijn mogelijk en er word een persoonlijk behandelplan opgesteld.