Loader
 

Huidverjonging

Huidverjonging

Verjongen en verbeteren van jouw huid! Purity Huidinstituut is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging, oftewel anti-aging. We werken met de nieuwste apparatuur en technologieën die tot doel hebben uw huid te verbeteren en te verjongen. Onze specialistes kunnen voor praktisch elk huidprobleem een oplossing bieden. Tijdens de intake en na analyse van uw huid en vraag/probleem, bepalen wij in samenspraak met u de gewenste behandeling(en).

Verouderingsproces van de huid

Er is geen ontkomen aan: wanneer we ouder worden verandert de huid. De huid verzorgt en vernieuwt zichzelf; vanaf ongeveer je twintigste levensjaar verloopt dat proces echter steeds trager. Of, anders gezegd, verloopt het verouderingsproces sneller naarmate je ouder wordt. Je huid verliest meer vocht en talg en gaat daardoor droog aanvoelen. Hierdoor ontstaan rimpels en daardoor neemt de elasticiteit van de huid af. Het verouderingsproces verloopt bij iedereen anders. Bekend is dat alcohol, roken, stress en zonnen het ouder worden van de huid versnellen; deze factoren de vertragen namelijk de celvernieuwing en onttrekken vocht aan de huid.

Behandelingen

 

Age smart behandelingen
Een Intensieve behandeling waar we werken op onder controle houden van de biochemische factoren die de tekenen van huid veroudering veroorzaken. Door middel van het mixen en mengen van verschillende producten zorgen we ervoor dat de behandeling voor je op maat gemaakt wordt.

Bindweefselmassage
Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen.

Collageen Lichttherapie
De speciale lichtspectraet onder controle houden van de biochemische factoren die de tekenen van huid veroudering veroorzaken. Door middel van het mixen en mengen van verschillende producten zorgen we ervoor dat de behandeling voor je op maat gemaakt wordt.[/ van de ELT BEAUTY ANGELwerken in de diepte van de huid en activeren daar de cellen, die voor de lichaamseigen productie van collageen verantwoordelijk zijn. Bovendien wordt de stofwisseling van de huid geactiveerd, waardoor cosmetische ingrediënten bijzonder effectief werken.
Dermalogica Behandelingen
Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.
IPL huidverjonging
Op IPL gebied is huidverjonging de nieuwste ontwikkeling. Heeft u last van een grauwe, onrustige huid of couperose, acne, pigmentvlekken en rimpels? Een IPL behandeling biedt uitkomst. De MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd, zodat de conditie van het bindweefsel sterk verbeterd.
Micro Needling
Microneedling is een methode voor huidverjonging, anti-aging, hydrateren en het herstellen van de huid. Microneedling geeft dezelfde resultaten als Meso Therapie, Microdermabrasie, Dry Needling en Botuline Toxine injecties, maar dan gecombineerd in één techniek.
Murad Behandelingen
Dr. Murad komt uit Amerika en zijn producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke en klinisch onderzoek. Als we sterkere cellen vormen kunnen we ziekten bestrijden en de tekenen van ouder worden vertragen. Dat is de basis van Murad producten. Dr. Murad is een dermatoloog, apotheker en onderzoeker die als eerste een dokters merk oprichtte.
 
La Colinne
Het resultaat van de wetenschappelijke vooruitgang komt tot uiting in het CMAge® Complex en waarborgt de effectieve anti-agingwerking van alle La Colline producten. De drie pijlers hydratatie, bescherming en oxygenatie werken diep in de huidcellen.

 

Maak een afspraak