Loader
 

Cryolipolyse

De body-wizard cryolipolyse

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat een cryolipolyse behandeling een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

 

Hoe werkt cryolipolyse?

Middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast, wordt het onderliggende vetweefsel gekoeld. Als vetcellen blootgesteld worden aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet. Dit zorgt ervoor dat de vetlaag geleidelijk aan dunner wordt. Het resultaat? Zichtbaar minder vet! Zones die behandeld kunnen worden de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen, armen en onderkin. Deze afslankbehandeling is nagenoeg voor iedereen geschikt, zelfs voor sporters die vet op een bepaalde zone maar niet wegkrijgen.

360° koppen

In onze salon maken we gebruik van de nieuwste apparatuur. Ons apparaat is voorzien van behandelkoppen die beschikken over een 360 graden koeltechnologie. Met deze unieke technologie wordt de huid in de 360 graden gekoelde behandelkop gezogen en de lichaamszone wordt rondom gekoeld. Bovendien is de behandeltijd bij deze nieuwe kop slechts 45 minuten (in vergelijking met 60 minuten).

 

Hoe voelt het?

Een gelpad wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De huid wordt vervolgens met en applicator vacuüm gezogen. Dit kan voor een trekkend gevoel zorgen. Na de behandeling wordt de huid gekoeld. Dit voelt in het begin koud aan, maar verdwijnt na een minuut of tien en gaat over in gevoelloosheid. Tijdens de sessie lezen mensen vaak een boek, doen een dutje of gaan internetten.

 

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

 

Welke zones kunnen behandeld worden?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen.

 

Voor wie is deze behandeling beschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

 

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Na een periode van 2 tot 4 maanden is er een goed resultaat zichtbaar. Het lichaam blijft nog 4 tot 6 maanden doorgaan met het afvoeren van vetcellen die zijn afgebroken zijn. Doorgaans is men na 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. Zolang er vet aanwezig is kan de cryolipolyse behandeling uitgevoerd worden. Tussen de behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. MedCos adviseert, afhankelijk van de levensstijl, een onderhoudsbehandeling van één maal per jaar.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

 

Cosbeau Slimming serum

Na de Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam).

Zoek bij het maken van een afspraak naar: Lichaamsbehandelingen en maak daar de keuze welke behandeling jij graag zou willen.

Maak nu een afspraak: Cryolipolyse…

 

…voor de buik nu van € 175,00 voor € 98,00;

Nieuw! Kop voor de onderkin, vanaf €98,00

 

*Bel of mail ons om een afspraak te maken voor deze aanbieding.

Maak een afspraak