Loader
 

Zorg dat je make-up de gehele dag blijft zitten!

make-up

Zorg dat je make-up de gehele dag blijft zitten!

Hoe zorg je dat je make-up de gehele dag blijft zitten? Wij geven je een aantal tips (die zelfs werken als je een mondkapje moet dragen). Want niemand heeft zin om haar make-up gedurende de dag bij te werken. Met de producten van Youngblood Mineral Cosmetics creëer je een look die zorgt dat de huid kan blijven ademen, maar die wel de gehele dag blijft zitten. Gebruik hiervoor de volgende producten:

CC Perfecting Primer

Breng allereerst de primer aan. De primer helpt niet alleen bij het egaliseren van de huidtextuur, maar zorgt er ook dat je foundation langer blijft zitten. Dep de primer op het gehele gezicht voor een gelijkmatige basis.

Loose of Pressed Rice Setting Powder

Breng na de primer een Rice Setting Powder aan om de poriën te vullen, voor een mat en langdurig resultaat. Gebruik een dichte kwast om de poeder aan te brengen over het gezicht. Of breng het alleen aan op de plekken die snel vettig worden. 

Natural Loose Mineral Foundation

Deze foundation geeft je een natuurlijke en gezonde teint. De lichtgewichte formule is ontwikkeld om acne uitbraken te voorkomen en verstopt de poriën niet. Door meerdere lagen aan te brengen, kun je de gewenste dekking creëren. 

On Point Brow Pencil

De wenkbrauwen accentueren de ogen, wat het belangrijk maakt dat je ze in vorm houdt en vult! Gebruik de On Point Brow Pencil om de perfecte wenkbrauwen te creëren. 

Outrageous Lashes Mineral Lengthening Mascara

Leg de nadruk op jouw ogen met een paar lagen van deze mascara. De mascara helpt om de wimpers te liften en spreiden. 

Lipstick of Lipgloss

Breng een lipstick of lipgloss aan op de lippen en breng vervolgens nog wat setting powder aan, voor een langdurig resultaat.

Purity Skincare – Make-up

Gebruik jij de minerale make-up van Youngblood Cosmetics al? Wij zijn in ieder geval fan! En de make-up is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Heb jij interesse in deze producten, dan ben je bij Purity Skincare op het goede adres. Je haalt de producten van Youngblood Mineral Cosmetics bij ons in de salon, of je bestelt ze gemakkelijk online op onze webshop! Heb jij nog vragen over deze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wil je opgemaakt worden door een professional? Kom dan gewoon even langs bij ons in de salon en Patricia geeft jouw een make-over (klik hier voor meer informatie).Maak een afspraak