Loader
 

Waarom iedereen IPL definitief ontharen zou moeten overwegen

ipl definitief ontharen

Waarom iedereen IPL definitief ontharen zou moeten overwegen

Of je nu zomers naar het strand gaat, je klaarmaakt voor een work-out, of dat je gewoon een leuke outfit samen wilt stellen… Niets zit zo in de weg als ongewenste beharing. En zou het niet fantastisch zijn als je nooit meer zou moeten scheren? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is echt mogelijk! Met IPL, oftewel Intense Pulsed Light, kom je van jouw ongewenste beharing van zowel gezicht en lichaam af. En in deze blog lees je alles over de voordelen van IPL definitief ontharen. 

  • Minder haargroei

IPL definitief ontharen pakt het probleem aan bij de wortel van het probleem. De behandeling richt zich namelijk op het pigment en hierbij wordt het haarzakje vernietigd. Haar groeit in verschillende fases, maar wanneer een haarzakje in de ‘groeifase wordt vernietigd, wordt het haartje volledig geëlimineerd. Gedurende de verschillende behandelingen, zul je steeds minder haargroei zien. 

  • Het is effectiever

Heb je ooit eens een plekje vergeten bij het scheren of harsen? De moeilijk te bereiken plekken blijven vaak zitten met pluizige haren. Ga daarvoor in plaats voor IPL definitief ontharen, om dit probleem te voorkomen. Bij deze behandeling weet je zeker dat elk gewenst gebied wordt aangepast en dat er geen stukje wordt overgeslagen. 

  • Geen wondjes meer

Zeg vaarwel tegen een rode, jeukende en geïrriteerde huid met IPL, zonder het gebruik van een scheermesje. Zonder scheermesje kun je ook geen wondjes meer veroorzaken, als gevolg van de scherpe mesjes. 

  • Minder ingegroeide haren

Wanneer je scheert krijg je het risico op ingegroeide haartjes, die kunnen ontsteken en zelfs kunnen verkleuren. Met definitief ontharen elimineer je het risico op ingegroeide haren.

  • Bespaar tijd

In ons hectische en drukke leven is het ook geen straf om tijd te besparen. Want zeg nu eerlijk, het duurt toch een tijdje om je gehele benen te moeten scheren. Deze tijd kunnen we natuurlijk veel beter besteden. Dus niet meer lang hoeven scheren onder de douche of lange hars behandelingen.

  • Kostenbesparend

Ook al lijkt het misschien een dure behandeling. Het is wel een langdurige investering. Want denk eens aan het geld dat je kunt besparen op (dure) scheermesjes en harsbehandelingen. Op lange termijn kun je hier zeker geld mee besparen.  

Ben jij benieuwd naar alle voordelen van IPL ontharen? Lees hier dan alles over de behandeling. Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialist. Interesse, maak dan makkelijk een afspraak online!Maak een afspraak