Loader
 

Veelgestelde vragen over vet bevriezen

Veelgestelde vragen over vet bevriezen

De zomer is pas net afgelopen en de meeste van ons kunnen niet wachten tot de volgende. Ken je de uitspraak: summer bodies are made in the winter? En niets is minder waar! Wil jij de volgende zomer strak in bikini, dan is nu het perfecte moment om te beginnen met vet bevriezen, ook wel bekend als cryolipolyse. Dit is een behandeling waarbij vetcellen worden bevroren, waardoor ze afsterven en het lichaam ze afvoert. Dit is de perfecte manier om van hardnekkig vet af te komen. 

Wil je meer weten over deze behandeling? Wij hebben de meest gestelde vragen over deze behandeling voor jou op een rijtje gezet:

Is de behandeling geschikt voor mij?

De behandeling is het beste geschikt voor mensen met ongewilde en zichtbare vetophopingen op bepaald gebieden. De behandeling is niet geschikt als behandeling om gewicht te verliezen. De specialist zal bepalen of de behandeling geschikt is voor jou. 

Wat zijn de kosten van de behandeling?

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij het te behandelen gebied, het aantal plaatsingen en het aantal behandelingen. Samen met de specialist stel je een behandelplan samen. 

Hoe lang duurt de behandeling?

De vet bevriezen behandeling duurt ongeveer 60 minuten?

Hoe voelt de behandeling?

Tijdens de eerste minuten van het koelen, voel je een intense koude. De behandelkoppen trekken aan de huid. Na ongeveer 5 tot 10 minuten wordt het te behandelen gebied gevoelloos. Tijdens het masseren kun je wat tintelingen voelen.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen?

Bijwerkingen die kunnen o.a. ontstaan zijn: tijdelijke roodheid, zwelling, blauwe plekken, tintelingen, gevoeligheid en jeuk. Deze bijwerkingen verdwijnen over het algemeen binnen enkele dagen. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit kan verschillen per persoon. Van tevoren zul je dit met je specialist bespreken. Voor het meest optimale resultaat zijn er sowieso meerdere behandelingen nodig. 

Welke gebieden kunnen worden behandeld?

De volgende gebieden kunnen worden behandeld: dijen, buik, love handles, armen en rug. 

Wat is de downtime van de behandeling?

De behandeling is niet-chirurgisch. Je kunt na de behandeling direct door met je normale dagelijkse activiteiten. 

Hoe snel zie je de resultaten?

De resultaten kunnen vanaf 3 weken zichtbaar worden. De meest opvallende behandeling zijn zichtbaar vanaf 2 maanden. Het lichaam zal na de behandeling 4 tot 6 maanden doorwerken. 

Wat gebeurt er met de vetcellen?

Tijdens de behandeling worden vetcellen bevroren, de cellen sterven af en het lichaam verwijdert ze op een natuurlijke manier. 

Ben jij benieuwd geworden naar deze behandeling, lees hier dan meerMaak een afspraak