Loader
 

Top tips voor jouw summer body!

Top tips voor jouw summer body!

De zomer is al in volle gang, maar hoe zit het dit jaar met jouw summer body? Ben jij deze winter hard bezig geweest om aan jouw summer body te werken? Niet? Maak je geen zorgen, het is nog niet te laat! Wij hebben een aantal tips voor jou, om jouw lichaam klaar te stomen voor deze (en natuurlijk ook de komende) zomer. 

Om te beginnen, is het belangrijk dat je de huid voorbereid op de zomer:

 

  • Zomerse tan – we willen natuurlijk niet naar buiten met die witte benen. Maar iedereen weet wel dat de schadelijke UV-straling slecht is voor de huid en dat we beter niet in de zon moeten gaan baken. Kies daarom voor spray tan! Een gezonde en veilige manier voor een zomerse tan (lees meer). Vergeet je daarnaast niet de gehele zomer goed te beschermen met een SPF.
  • Gezichtsbehandeling  – geef de huid wat extra aandacht met een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling. Verwen de huid eens wat extra.
  • Scrubben – scrubben is een belangrijke stap als het gaat om huidverzorging en huidverjonging. Verwijder vuil en dode huidcellen door één keer in de week te scrubben. Let daarbij wel op dat je de huid vervolgens extra moet beschermen tegen de zon.
  • Hydrateren – hydrateren is het gehele jaar erg belangrijk. Maar vooral in de zomer, wanneer je meer zweet is hydratatie erg belangrijk. Zorg dat je voldoende water drinkt en voldoende waterrijk voedsel eet.

Naast de perfecte huid willen we er natuurlijk ook strak en zelfverzekerd in onze bikini verschijnen. Dat betekent dat we graag afscheid nemen van die laatste kilo’s.

 

  • Sporten – bewegen is niet alleen belangrijk voor de algehele gezondheid, daarnaast is het ook nog eens goed voor de huid en natuurlijk ook jouw lichaam. Wil je graag afvallen? Dan is meer bewegen een belangrijke stap.
  • Voeding – naast voldoende beweging, speelt jouw voeding ook een grote rol (ook voor de huid). Zorg dat je een gebalanceerd dieet hebt, en dat je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt.

 

Ze zeggen vaak dat een summer body gemaakt wordt in de winter… Afvallen door te sporten en op je voeding te letten lukt niet zomaar in een paar dagen. Maar niet getreurd, want wij hebben de perfecte oplossing voor jou, zodat je deze zomer nog vol zelfvertrouwen in bikini kunt!

 

  • Vet bevriezen – cryolipolyse is de perfecte manier om van jouw hardnekkige vet af te komen. Bij de behandeling wordt vet plaatselijk bevroren, waardoor de vetcellen afsterven en dit wordt vervolgens afgevoerd door het lichaam. Bij elke behandeling wordt ongeveer 20% van het vet afgevoerd. Een snelle en veilige manier om van jouw hardnekkige vet af te komen. Benieuwd naar deze behandeling? Lees hier dan meer!

 

summer body

 

 Maak een afspraak