Loader
 

Stel jouw huidverzorgingsroutine samen!

huidverzorgingsroutine

Stel jouw huidverzorgingsroutine samen!

Hoe ziet jouw huidverzorgingsroutine eruit? Wanneer het aankomt op de verzorging van de huid en het voorkomen van diverse huidproblemen, is een goede huidverzorgingsroutine essentieel. En met al die producten die er bestaan kan het lijken op een onmogelijke taak, maar als je onderstaand stappen volgt moet het goed komen. Als de basis van jouw huidverzorgingsroutine maar goed is!

 

Stap 1: Reinigen

Reinigen is een stap die je in geen enkele huidverzorgingsroutine mag missen. Dus ook niet bij een droge huid. In de ochtend verwijder je de dode huidcellen die de huid in de nacht heeft afgestoten en in de avond verwijder je make-up en vuil die zich gedurende de dag op de huid hebben verzameld. Op deze manier voorkom je verstopte poriën en zorg je ervoor dat je overige huidverzorgingsproducten beter opgenomen kunnen worden. 

 

Benieuwd welk product er bij jouw huidtype past? Laat je informeren door onze specialist: neem contact op.

 

Stap 2: Exfoliëren

Nu we het vuil en de dode huidcellen verwijderd hebben, is het tijd om te exfoliëren. Herhaal dit 1 tot 2 keer per week om de poriën echt goed schoon te houden. Door te exfoliëren ga je net dat stapje verder dan een reiniging. Hierbij zijn AHA’s en BHA’s goede ingrediënten om naar op zoek te gaan. 

 

Stap 3: Tonen

Gebruik een toner om de huid voor te bereiden op de rest van de verzorging. Een toner verfrist de huid, zonder dat het alle natuurlijke oliën van de huid verwijderd. 

 

Stap 4: Behandelen

Met zoveel verschillende huidtypes en huidproblemen, is het belangrijk om een verzorging te vinden die bij jouw huidconditie past. En een serum is perfect om bepaalde huidproblemen aan te pakken. Een serum bevat relatief veel actieve ingrediënten, wat het super effectief maakt! 

 

Stap 5: Voeden

Nu je de huid hebt gereinigd, hebt geëxfolieerd en de huid hebt behandeld met een serum, is er nog één belangrijke stap: hydrateren en voeden. Zorg dat jouw huid goed gehydrateerd is en kies overdag voor een crème met een SPF-bescherming om de huid tegen schadelijke UV-straling te beschermen. Kies voor de nacht voor een crème die de huid lekker voedt en in de nacht heb je natuurlijk geen SPF nodig.  

 

Stel jouw huidverzorgingsroutine samen! Het belangrijkste is dat je consequent bent met het gebruik van jouw producten. Wil je dat extra stapje verder gaan? Kom dan geregeld bij ons langs voor een heerlijk ontspannen en tevens huidverbeterende behandeling. Onze specialist helpt je ook graag bij het samenstellen van jouw huidverzorgingsroutine. Neem contact op om een afspraak te maken.Maak een afspraak