Dermalogica

KIES VOOR HUIDVERBETERING EN ÉCHTE RESULTATEN MET EEN DERMALOGICA BEHANDELING

 

 

Dermalogica, ’s werelds nummer 1 professioneel skin care merk, garandeert een volledig gepersonaliseerde behandeling met maximaal resultaat.
Onze huidexperts stemmen iedere behandeling af op de behoefte van je huid, die o.a. wordt bepaald n.a.v. een nauwkeurige huid- en leefstijl analyse.
Of je nu last hebt van onzuiverheden, hyperpigmentatie, een gevoelige huid of voornamelijk wilt werken aan het verminderen van rimpels en fijne lijntjes: er is een behandeling voor iedereen.

Purity Skincare onderscheidt zich niet alleen door de hoogopgeleide huidexperts die de behandeling uitvoeren, maar ook door gebruik te maken van apparatuur en professionele producten, die vanwege de zeer hoge concentraties werkstoffen niet beschikbaar zijn voor thuisgebruik.

Wat zou jij graag aan je huid willen verbeteren? Boek een Dermalogica treatment en maak kennis met jouw meest gezonde huid ooit!

  •  Elke behandeling begint met Dermalogica’s dubbele reiniging en facemapping.
  • De Dermalogica expert kiest vervolgens de geschikte module en voegt desgewenst het gebruik van apparaten toe zodat het perfect aansluit bij het belangrijkste huidprobleem van de klant.  
  • De huidspecialist eindigt de behandeling met Dermalogica produkten die direct zorgen voor een gezonde  en stralende huid.

 

ProSkin 30 is een gepersonaliseerde, 30 minuten behandeling gericht op het  belangrijkste huidprobleem (de belangrijkste huidfocus) van de klant.  Voor de proSkin 30 treatment heb je drie modules nodig. (3 x 10 minuten= 30 minuten)

ProSkin 60 is een gepersonaliseerde, 60 minuten Dermalogica behandeling, die compleet op maat wordt gemaakt voor het verkrijgen en behouden van een gezonde huid.