Loader
 

MSP (Micro Skin Polish)

Microskinpolish huidverbetering

Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want vanaf nu bereikt uw gecertificeerde MedCos Partner geweldige resultaten, vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie, en dat op een milde en pijnloze manier… Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish behandeling!

 

Hoe werkt het?

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

 

Waarom?

In een stap-voor-stap-behandeling zorgt deze combinatie voor ongekende resultaten op het gebied van huidverbetering. De veiligheid en kwaliteit van de afzonderlijke technologieën zijn door internationaal wetenschappelijke onderzoeken onderbouwd. Het tijdens stap 2 te gebruiken MedCos hyaluronzuur en de tijdens stap 3 te gebruiken MedCos Polishing serum zijn beide door een onafhankelijk bureau, dermatologisch getest en gecertificeerd als ‘Very good’. Hierdoor hebben ze de hoogwaardige TUV-certificering ontvangen.

 

Voordelen
  • de nieuwe norm voor huidverbetering garandeert een goed alternatief voor klanten die een chirurgische ingreep overwegen
  • 3 huidverbeterende behandelingen ineen
  • overtuigende en snelle resultaten op het gebied van huidverjonging en -verbetering
  • krachtig, veilig en zeer innovatief apparaat

 

Aantal behandelingen

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Het resultaat na een kuur van 6-8 behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.

Vóór de behandeling

De huid voor de behandeling: Grote aanwezigheid van dode huidcellen, slechte doorbloeding, weinig actief collageen en veel ‘slapende’ cellen.

 

Stap 1
Microdermabrasie
Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

 

Stap 2
Low Level Laser met hyaluronzuur
Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

 

Stap 3
Polishing the Skin met een krachtig serum
Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie) op uw huid aangebracht met een SPF 30.

 

Huid na de behandeling

Na de behandeling zal uw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en uw cellen weer actief zullen zijn.

Zoek bij het maken van een afspraak naar: Huidverbetering en maak daar de keuze welke behandeling jij graag zou willen.

Maak een afspraak