Loader
 

Huidveroudering

Wat is huidveroudering?

Wanneer een mens ouder wordt verandert de huid. De huid wordt slapper, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen ontstaan. Behalve het natuurlijke verouderingsproces bestaat ook de extra snelle huidverandering door overmatige blootstelling aan zonlicht.

 

Een andere, zeer belangrijke oorzaak van huidveroudering is roken. Door roken kan elastine en bindweefsel worden afgebroken en eerder rimpelvorming ontstaan. Bovendien verhoogt roken de kans op de ontwikkeling van huidkanker.Door vermindering en verbrokkeling van de elastine vezels verliest de huid zijn elasticiteit. De verouderende huid vertoont dan rimpels en het typische ‘sigarettenpapier’ aspect: talloze kleine, ondiepe rimpeltjes die verdwijnen door de huid iets op te rekken.Ultraviolet licht speelt een rol in het ontstaan van bruine zonnevlekken (lentigo’s), vooral op de handen en het gelaat. Ook couperose kan door zonlicht verergerd worden.

Huidveroudering is een natuurlijk proces en kan niet worden gestopt. De effecten van huidveroudering kunnen minder zichtbaar worden gemaakt door de uiterlijke kenmerken van huidveroudering aan te pakken.

 

ANTI-AGING

Deze uitgebreide anti-aging huid verbeterende behandelingen is de ideale oplossing om tekenen van veroudering te verslaan. De rimpels en lijntjes, het verlies van elasticiteit en pigmentatie worden geminimaliseerd. De bindweefselmassage geeft de vermoeide huid nieuwe energie en werkt verstevigend op het huidweefsel.

Behandelingen

 

Dermalogica
Age Smart behandeling vanaf – € 70,55
Murad
Murad behandeling vanaf – € 59,99
ELT Beauty Angel
Collageen Beauty Behandeling vanaf – € 45,00

Zoek bij het maken van een afspraak naar: Age Smart Huidverjonging en Pigment, Murad of Beauty Angel Huidverjonging En Acne en maak daar de keuze welke behandeling jij graag zou willen.

Maak een afspraak