Loader
 

Droge huid

Droge Trekkerige Huid

Kou, wind en centrale verwarming kunnen je huid uitdrogen, waardoor de natuurlijke huidvetten verminderen. Ook door langdurige blootstelling aan zon verdampt vocht uit de huid. Het gevolg; een droge, trekkerige en vochtarme huid. Wanneer de huid regelmatig met zeep wordt gewassen wordt de huid weliswaar schoon, maar ook letterlijk ‘ontvet’: de huidvetten worden weggespoeld. Hierdoor kan het vocht in de huid makkelijker verdampen. Veel wassen met water en zeep veroorzaakt dus een droge huid.

 

Deze intens hydraterende behandelingen vullen vocht aan op cellulair niveau waardoor het resultaat nog lang na de behandeling zichtbaar is: het hydratatie niveau van de huid wordt verdubbeld tot wel 8 uur lang. Het super hydraterende serum- en -spraysysteem, doordrenkt de huid met essentiële voeding zodat cellulaire hydratatie en stevigheid worden verbeterd en de huid ‘opgevuld’ en zacht is, de huidbarrière is hersteld. Ideaal voor een droge/trekkerige huid.

Behandelingen van beide merken met overleg op maat te boeken. ELT BeautyAngel lichtherapie apart te boeken bij iedere behandeling voor € 25,- (15 minuten)

Behandelingen

 

Dermalogica
Age Smart behandeling vanaf – € 70,55
Murad
Murad behandeling vanaf – € 59,99
ELT Beauty Angel
Collageen Beauty Behandeling vanaf – € 45,00

Zoek bij het maken van een afspraak naar: Age Smart Huidverjonging en Pigment of Murad en maak daar de keuze welke behandeling jij graag zou willen.

Maak een afspraak