Loader
 

Digital Detox

Digital Detox

Computers, mobiele telefoons en andere digitale apparaten maken het leven op veel manieren gemakkelijker, maar constante digitale prikkels kunnen de ogen, nek, handen, armen en zelfs de hersenen overbelasten.

 

Dit kan leiden tot meer stress en slaapgebrek, waardoor de huid er dof kan uitzien en tekenen van voortijdige veroudering geaccentueerd kunnen worden.
Een Digital Detox geeft lichaam en geest een welverdiende pauze van deze digitale overprikkeling en biedt onder andere deze voordelen:

 

• minder toxische stress
• betere huid
• meer mindfulness
• betere nachtrust

 

Het verlagen van stress kan de reactiviteit van de huid verminderen, terwijl een goede nachtrust een positief effect heeft op de huid als gevolg van een betere doorbloeding.

 

De huidexperts van Dermalogica hebben daarom een treatment speciaal ontwikkeld om klanten een welverdiende break van technologie te geven. De Digital Detox helpt de huid te switchen van beschermmodus” naar “herstelmodus”, zodat het zich meer kan richten op herstel en vernieuwing. Ook de zintuigen krijgen tijdens de Digital Detox de mogelijkheid om zich uit te schakelen.

Maak een afspraak