Loader
 

Huidverbetering

Gespecialiseerd in voorkomen en verbeteren van huidproblemen

Naarmate je ouder wordt, vertoont je huid steeds meer tekenen van veroudering. Slechts 20% daarvan wordt veroorzaakt door het natuurlijke verouderingsproces. Dat betekent dat maar liefst 80% wordt veroorzaakt door externe factoren, zoals voeding, milieuverontreiniging, roken, stress en zon. Dat betekent dus dat je er zelf heel veel aan kunt doen om je huid te verjongen of een ‘jonge’ huid te houden.

Behandelingen

 

Bindweefselmassage
Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen.
bt-nano®
Is het ultieme, compacte apparaat waarmee maximaal resultaat verkregen kan worden door middel van spierversteviging en specifieke iontoforese. Hierdoor kunnen spieren worden verkort en verlengt, kan de huid worden gelift en kunnen ingrediënten worden ingesluisd.
Collageen Lichttherapie
De speciale lichtspectra van de ELT BEAUTY ANGELwerken in de diepte van de huid en activeren daar de cellen, die voor de lichaamseigen productie van collageen verantwoordelijk zijn. Bovendien wordt de stofwisseling van de huid geactiveerd, waardoor cosmetische ingrediënten bijzonder effectief werken.
Digital Detox
Computers, mobiele telefoons en andere digitale apparaten maken het leven op veel manieren gemakkelijker, maar constante digitale prikkels kunnen de ogen, nek, handen, armen en zelfs de hersenen overbelasten.
IPL acné
Acne is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Het kan allerlei oorzaken hebben, namelijk erfelijkheid, hormonen en talgproductie. Acne kan als cosmetisch storend worden ervaren. Heeft u ook last van acne en wilt u graag dat uw huid verbetert?
Micro Needling
Microneedling is een methode voor huidverjonging, anti-aging, hydrateren en het herstellen van de huid. Microneedling geeft dezelfde resultaten als Meso Therapie, Microdermabrasie, Dry Needling en Botuline Toxine injecties, maar dan gecombineerd in één techniek.
MSP (Micro Skin Polish)
Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want vanaf nu bereikt uw gecertificeerde MedCos Partner geweldige resultaten, vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie, en dat op een milde en pijnloze manier…

Huidverbetering

Wij bieden exclusieve, hoogwaardige behandelingen aan, die een wezenlijke bijdrage leveren aan de verbetering van jouw huid. Deze resultaten behalen wij door het gebruik van producten met een hoge dosis werkzame ingrediënten, in combinatie met high-tech apparatuur..

 

Deze specialistische behandelingen worden onder andere ingezet bij de onzuivere of acnehuid, huidveroudering en pigmentverschuivingen. Voordat we met deze intensieve behandelingen kunnen starten is het belangrijk dat je huid al is gewend aan onze huidverzorgende behandelingen en producten.

Micro needling
Maak een afspraak