Loader
 

bt-titan®Microneedling

bt-titan® MN Microneedling unit

De bt-titan MN Microneedling  is de nieuwste op het gebied van huidverbetering. De microneedling is een populaire behandeling die mooie resultaten biedt, een korte hersteltijd en minder intensief is dan bijvoorbeeld een laser behandeling. De behandeling verbetert de huid en pakt verschillende huidproblemen aan. Het apparaat van bt-titan is het meest krachtige microneedling apparaat in de markt. Onze specialisten zijn expert op het gebied van microneedling.

 

Het apparaat:

De bt-nano MN Microneedling unit is een hoogwaardig apparaat die gebruikt kan worden met 3 verschillende cardridges en 5 verschillende standen. Het is een duurzaam apparaat die gemaakt is van één massief stuk aluminium. Bovendien is het apparaat sterk, licht en corrodeert het niet. Het apparaat is veilig in gebruik.

 

De behandeling:

De bt-titan MN MN Microneedling is de perfecte behandeling om de huid te verbeteren. Zo is het perfect in te zetten om huidcondities zoals acne, verslapping, hyperpigmentatie en fijne lijntjes en rimpels te verbeteren. Bij deze behandeling worden door middel van minuscule naaldjes, gerichte beschadigingen aangebracht aan de huid. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd, wat de productie van collageen en elastine stimuleert. Bovendien verbetert de behandeling de doorbloeding van de huid. 

 

De behandeling begint met een reiniging om de huid voor te bereiden. Vervolgens wordt een speciale vloeistof aangebracht en wordt het apparaat op de huid gebruikt. De behandeling wordt afgesloten met een masker, serum en crème. De behandeling is geschikt voor (bijna) iedereen die de huid wilt verbeteren.

 

Na de needling wordt de beauty angel ingezet om de huid te herstellen, cellen worden semi- half doorlaatbaar waardoor werkstoffen nog beter worden opgenomen. Collageen, elastine en hyaluronzuur worden extra aangemaakt en ons gelukshormoon wordt gestimuleerd. Bovendien werkt de beauty angel op vermoeidheid en glow. Daarnaast werkt de behandeling ook voor littekens en restacne. Vervolgens sluiten we de behandeling af met een SOS Cream, die de huid kalmeert, hydrateert, beschermt tegen UV-straling en de stamcellen in de huid activeert. Direct na de behandeling is de huid rood en licht gevoelig. Dit trek vanzelf weg en na 72 uur is de huid op haar mooist.

 

Voordat we over gaan tot behandelen zullen wij de huid analyseren met de RS Light Skin. Aan de hand van deze geavanceerde en uitgebreide analyse stellen wij een op maat gemaakt behandelplan samen.

 

Ook is deze behandeling geschikt in kuurverband, voor het gewenste resultaat. Overleg met de specialist voor een op maat gemaakt behandel en productplan.

bt titan
De voordelen:
  • Verbetert (niet actieve) acne;
  • Vermindert littekens;
  • Vermindert fijne lijntje en rimpels;
  • Verstevigt een verslapte huid;
  • Vermindert hyperpigmentatie;
  • Minimaliseert grove poriën;
  • Verbetert een ruwe huidtextuur;
  • Vermindert striae.
Contra-indicaties:

Lichttherapie (ziekenhuid, (huid)kanker patiënten, wonden lesies of geïrriteerde huid, actieve acne, allergie voor roestvrij staal, hemofilie, diabetes, zwangerschap en borstvoeding, chemotherapie of bestraling, bloedverdunners, huid verdunnende medicatie, chemische peeling in de afgelopen periode, immuunziekte sclerose, fillers (in de afgelopen 4 weken) en botox (in de afgelopen 2 weken).

Behandelingen
BT-titan behandeling

1 behandeling* van € 249,- VOOR € 179,-
3 behandelingen* van € 666,95 VOOR € 485,-
incl. de Pro-Restore t.w.v € 37,95 cadeau.

*incl. geavanceerde huidanalyse met de RS Light Skin

Nazorg

De Pro Restore (€ 37,95) is een herstellend en verstevigend concentraat die speciaal is ontworpen om te werken met geavanceerde huid treatments die microbeschadigingen aanbrengen. Het bereid de huidbarrière voor, herstelt, verstevigt en verheldert de huid. Het perfecte product om optimaal resultaat te halen uit jouw Microneedling behandeling.

Nazorg
Maak een afspraak