Loader
 

Skin Care

                                ~  Huidverjonging:  ~

Bindweefselmassage

Bindweefsel massage

Stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.

Licht therapie

Collageen lichttherapie

De speciale lichtspectra van de BEAUTY ANGEL werken in de diepte van de huid en activeren daar de cellen, die voor de lichaamseigen productie van collageen verantwoordelijk zijn.

Age smart behandelingen

Age Smart behandelingen

Deze uitgebreide anti-aging huid verbeterende behandelingen is de ideale oplossing om alle tekenen van veroudering te verslaan.

Dermalogica

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders.
Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis.

Murad

Als we sterkere cellen vormen kunnen we ziekten bestrijden en de tekenen van ouder worden vertragen. Dat is de basis van Murad producten.

IPL huidverjonging

Op IPL gebied is huidverjonging de nieuwste ontwikkeling. Heeft u last van een grauwe, onrustige huid of couperose, acne, pigmentvlekken en rimpels? Een IPL behandeling biedt uitkomst.

Micro needling

Micro Needling

Microneedling is een techniek waarbij de huid gecontroleerd wordt beschadigd met kleine naaldjes. Hierdoor wordt de huid geactiveerd en aangezet tot vernieuwing.

La Colinne

Een jonge huid is voor velen een droom. Helaas zal onze huid door de jaren heen steeds meer tekenen van huidveroudering gaan vertonen. Het Zwitserse merk La Colline is in 1997 opgericht met de missie 

ASAP

ASAP

ASAP is het nummer 1 cosmetische huidverzorgingsmerk in Australië. Het innovatieve merk werkt al ruim twee decennia aan de hoogste kwaliteit huidverzorging voor zowel mannen en vrouwen en is geschikt voor alle huidtypes.

                                      ~ Huidverbetering: ~

Bindweefselmassage

Bindweefsel massage

Stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.

Micro needling

Micro needling

Perfect als vervanging voor botox en fillers. Microneedling is een techniek waarbij de huid gecontroleerd wordt beschadigd met kleine naaldjes. Hierdoor wordt de huid geactiveerd en aangezet tot vernieuwing.

BT- Nano

is het ultieme, compacte apparaat waarmee maximaal resultaat verkregen kan worden door middel van spierversteviging en specifieke iontoforese.

MSP (MicroSkinPolish)

MSP  bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandel methodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

Micro needling

IPL Acné

Het licht van de MedCos IPL vernietigt de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acne zienderogen vermindert.

Licht therapie

Collageen lichttherapie

De speciale lichtspectra van de BEAUTY ANGEL werken in de diepte van de huid en activeren daar de cellen, die voor de lichaamseigen productie van collageen verantwoordelijk zijn.

                                      ~ Huidproblemen: ~

Acne gevoelige huid

Acne uitbraken onder controle houden is een complexe zaak.

Roseca

Rosacea/ rode of gevoelige huid en eczeem

Mensen met een genetisch bepaalde gevoeligheid, maar ook voor diegenen met een gevoelig geworden huid moeten extra opletten met de verzorging van hun huid. Hierbij geldt ‘Less is more’.

pigmentatie vlekken

Pigment- ouderdomsvlekken

De blootstelling aan milieufactoren kan een breed scala aan huidproblemen veroorzaken b.v. pigment of ouderdomsvlekken.

                                 ~   Zelfbruining: ~

Spraytan

Altijd al een mooi bruin kleurtje willen hebben voor het mooie weer begint?

Anbos Logo

Geregistreerd Anbos-lid

Purity Skincare is geregistreerd bij de Anbos met de specialisatie acne en IPL (-ontharing). Deze behandelingen worden veelal vergoed door de (aanvullende) zorgverzekeringen. Voor vergoedingen raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Soms heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig.

Maak een afspraak