Loader
 

Mythes over cryolipolyse – vet bevriezen

cryolipolyse

Mythes over cryolipolyse – vet bevriezen

Vet verliezen door middel van cryolipolyse. Er komen geen naalden aan te pas en je hoeft niet te herstellen van de behandeling. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het kan echt! Deze behandeling is een non-invasieve behandeling die vetcellen bevriest, waardoor je hardnekkig vet verliest. Het stijgt niet voor niets in populariteit. Maar ook het aantal mythes die zijn ontstaan is daarmee gestegen… Hier zullen wij de meest voorkomende mythes over cryolipolyse voor je uitleggen

  1. MYTHE: Het is een pijnlijke behandeling

Er wordt weleens gezegd dat cryolipolyse een pijnlijke behandeling is. Het koelen kan inderdaad als oncomfortabel aanvoelen, maar de meeste mensen geven aan dat ze de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Je kunt echter wel last krijgen van blauwe plekken, gevoeligheid en jeuk, dit trekt na een paar dagen vanzelf weg. 

  1. MYTHE: Cryolipolyse is perfect om gewicht te verliezen

Veel mensen denken dat gewicht verliezen en vetafname hetzelfde zijn. Dit is echter NIET waar. Deze behandeling is er een om vet te verliezen en niet om gewicht te verliezen. Het kan echter wel gebeuren dat je ook gewicht verliezen, maar het is zeker niet een manier om af te vallen. 

  1. MYTHE: Na de behandeling heb je hersteltijd nodig

Veel cosmetische behandelingen en plastische chirurgie gaan gepaard met hersteltijd na de behandeling. Voor cryolipolyse is dit echter niet het geval, je kunt na de behandeling meteen weer terug naar jouw dagelijkse activiteiten. 

  1. MYTHE: De behandeling is alleen geschikt voor buikvet

Ook dit is niet waar. De behandeling kan onder andere ook ingezet voor de benen, armen en love handles.

  1. MYTHE: Vet bevriezen is alleen voor vrouwen

De behandeling is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Je hoort het misschien vaker van vrouwen dat zij deze behandeling hebben ondergaan, maar het is net zo effectief voor mannen.

  1. MYTHE: De resultaten zijn permanent

Wanneer de vetcellen zijn afgestorven, kunnen ze niet meer terugkomen. Echter betekent dit niet dat je alsnog aan kan komen op het behandelde gebied. Zorg er daarom voor dat je nog steeds voldoende beweging krijgt en op jouw voeding let. 

  1. MYTHE: De resultaten zijn direct zichtbaar

Helaas zijn de resultaten van de behandeling niet direct zichtbaar. De eerste resultaten kunnen zichtbaar worden na een aantal weken en kunnen tot een aantal maanden doorwerken. De bevroren vetcellen moeten eerste worden afgevoerd door het lichaam. 

Wil jij deze zomer strak in bikini? Dan is deze behandeling misschien wel iets voor jou! Lees hier meer over de behandeling of neem contact op om een afspraak te maken.Maak een afspraak