Loader
 

Dermalogica

Kies voor huidverbetering en echte resultaten met een dermalogica behandeling

 

Dermalogica, ’s werelds nummer 1 professioneel skin care merk, garandeert een volledig gepersonaliseerde behandeling met maximaal resultaat. Onze huid experts stemmen iedere behandeling af op de behoefte van je huid, die o.a. wordt bepaald n.a.v. een nauwkeurige huid- en leefstijl analyse. Of je nu last hebt van onzuiverheden, hyperpigmentatie, een gevoelige huid of voornamelijk wilt werken aan het verminderen van rimpels en fijne lijntjes: er is een behandeling voor iedereen.

 

Purity Skincare onderscheidt zich niet alleen door de hoogopgeleide huid experts die de behandeling uitvoeren, maar ook door gebruik te maken van apparatuur en professionele producten, die vanwege de zeer hoge concentraties werkstoffen niet beschikbaar zijn voor thuisgebruik.

 

Wat zou jij graag aan je huid willen verbeteren? Boek een Dermalogica treatment en maak kennis met jouw meest gezonde huid ooit!

  • Elke behandeling begint met Dermalogica’s dubbele reiniging en facemapping.
  • De Dermalogica expert kiest vervolgens de geschikte module en voegt desgewenst het gebruik van apparaten toe zodat het perfect aansluit bij het belangrijkste huidprobleem van de klant.
  • De huidspecialist eindigt de behandeling met Dermalogica producten die direct zorgen voor een gezonde  en stralende huid.

 

ProSkin  is een gepersonaliseerde behandeling gericht op het belangrijkste huidprobleem (de belangrijkste huid focus) van de klant. Voor de ProSkin 30 treatment heb je drie modules nodig. (3 x 10 minuten=30 minuten),

bij ProSkin 30 Expert Active  wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

ProSkin 60 is een 60 minuten  gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen. ProSkin 30 Expert Active is een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van  intensieve peeling, hoogactieve serums  en  indien gewenst hoogwaardige apparatuur, waaronder Microdermabrasie en LED.

Maak een afspraak