Loader
 

Cellics

Neem contact op voor een op maat gemaakt suppletieadvies.

Goed voor jezelf en je huid zorgen begint van binnenuit.

 

Gezichtsbehandelingen, crèmes, serums en ga zo maar door. We doen van alles om de huid van buitenaf te verbeteren. Daarbij vergeten we echter ook dat we de huid van binnenuit moeten verzorgen. De huid is per slot van rekening een reflectie van de algehele gezondheid. Een goed opgebouwde huid (van binnenuit) is belangrijk voor een maximaal en blijvend resultaat van de huid.

 

En daarbij kan huidsuppletie een goede aanvulling is voor een gezonde voeding. Onze voeding bevat tegenwoordig veel minder voedingsstoffen dan 20 jaar geleden. Dit komt bijvoorbeeld door de uitputting van de grond. Daarvoor waren echter meerdere supplementen in de vorm van potten en pillen nodig. Cellics maakt innemen van voedingsstoffen makkelijker, en biedt huidsuppletie in poedervorm!

Huid vitaliteit

De poedervormen kan makkelijk geroerd worden door een glas met water of smoothie, in de ochtend. De producten bevatten stuk voor stuk verschillende cell- en skinboosters, die zich focussen op de verbetering van de huid. Het is niet alleen makkelijk in gebruik, bovendien zitten de producten boordevol organische en natuurlijke ingrediënten die wetenschappelijk en klinisch zijn onderbouwd.

 

Met de huidsuppletie van Cellics werk je naar een betere versie van jezelf. Aan de meest vitale versie van jezelf. Cellics gaat verder dan alleen de huidverzorging van buitenaf en verbetert de huid van binnenaf. Zodat je gaat stralen!

Cellics natural skin architecture
Suzan & Isabel

Cellics is ontwikkeld door huid- en vitaliteitsexperts Suzan & Isabel. Beide hebben ze jaren lang ervaring op het gebied van huidverzorging, doordat ze beide eigenaar zijn van hun eigen huidinstituut. Ze richten zich beide op huidverzorging van zowel buitenaf als binnenuit.

Neem contact op voor een op maat gemaakt suppletieadvies.

Cellics producten:

Cell Omega | Let’s shine is € 69,00
Vegan Cell Builder | Let’s build is € 69,00
Cell First | Let’s protect is € 82,00
Cell Elixer | Let’s rebuild is € 89,00
Cell Pure | Let’s detox is € 99,00
Cell Elixer Limitless | Let’s rebuild is € 179,00

Maak een afspraak