Loader
 

Maak kennis met Murad Skincare!

Murad Skincare

Maak kennis met Murad Skincare!

In deze blog laten we jou graag kennis maken met onze huidverbeterende merk Murad Skincare. Murad is een Amerikaans cosmeticamerk, die ontwikkeld is door Dermatoloog Howard Murad. Het merk werd in 1989 ontwikkeld en was ‘s werelds eerste dokters merk. En het merk gaat verder dan alleen huidverzorging. Dr. Murad gelooft dat jouw levensstijl ook een belangrijke rol speelt in de gezondheid van jezelf en die van de huid. 

“Skincare is not superficial because it is healthcare. When you have beautiful skin it is a sign that you have a healthy body and mind.”

Volgens hem zijn er een aantal factoren belangrijk voor de gezondheid van de huid:

  • Voed de huid

Een mooie huid is gezond op cellulair niveau. Daarom zijn de producten van Murad geformuleerd met krachtige hydraterende ingrediënten om de huidbarrière te ondersteunen. Daarnaast worden de cellen hierdoor beschermd tegen schade van buitenaf en de-hydratatie, terwijl een gezonde celvernieuwing wordt gestimuleerd. 

  • Eat your water

Door voldoende waterrijk fruit en groente te eten, worden voedingsstoffen beter geabsorbeerd door het lichaam wat weer leidt tot een gezonde huid. Het eten van waterrijk voedsel is effectiever dan het drinken van veel water, omdat de cellen dit vocht beter kunnen absorberen. 

  • Voldoende beweging

Voldoende beweging helpt bij het stimuleren van bloedcirculatie, zo ook in de huid (het grootste orgaan van het lichaam). En een verbeterde bloedcirculatie helpt bij het vervoeren van zuurstof naar de cellen en het afvoeren van afvalstoffen zoals vrije radicalen. Bovendien is het ook heerlijk om mee te ontspannen. 

  • Neem tijd voor jezelf

Zorg dat je ook voldoende tijd neemt voor jezelf. Door te zorgen door jouw eigen emoties, kun je cellulaire impact van stress verminderen. Dit leidt namelijk tot tekenen van ongezonde huid. Verminder jouw stress dus door voldoende tijd voor jezelf te nemen. 

Behandelingen

De behandelingen van Dr. Murad zijn stuk voor stuk gericht op huidverzorging en huidverbetering. Bovendien is een gezichtsbehandeling het perfecte moment om even wat tijd voor jezelf te nemen en heerlijk te kunnen ontspannen. 

Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen, die allen gericht zijn om een andere huidconditie. Zo kun je o.a. behandelingen kiezen die zich richten op de volgende huidproblemen: fijne lijntjes en rimpels, pigmentatie, grove poriën en acne. Weet je niet precies welke behandeling bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze specialist. 

Producten

Voor een ultieme verzorging van de huid, zijn er naast de behandeling ook de juiste huidverzorgingsproducten van belang. De producten van Murad Skincare zijn ingedeeld in verschillende productlijnen, die zich allemaal richten op het verbeteren van de huid:

  • Environmental ShieldOuderdomsvlekjes en hyperpigmentatie – Ongelijke huidtextuur en teint – Fijne lijntjes en rimpeltjes.
  • HydrationFijne lijntjes en rimpeltjes – Verslapte huid – Vale, droge huid
  • Resurgence | Gemiddelde tot diepe rimpels – Verlies van stevigheid – Droge en dunner wordende huid.
  • Blemish ControlAanhoudende uitbraken – Vergrote, verstopte poriën – Rode, geïrriteerde huid.

En wist je dat je de producten van Murad Skincare gemakkelijk kunt bestellen op onze webshop. Met een paar klikken op de knop, ontvang jij jouw producten binnen een paar dagen bij jou thuis. Bekijk hier alle producten van Murad Skincare

Purity Skincare

Voor de geweldige producten en heerlijke behandelingen van Murad Skincare, kun je ook terecht bij Purity Skincare. Lees hier meer over dit fantastische, huidverzorgende en huidverbeterende merk. Wil je meer informatie over dit merk? Neem dan gerust contact met ons op.Maak een afspraak