Loader
 

Maak kennis met Fourtec® – Veelgestelde vragen

fourtec

Maak kennis met Fourtec® – Veelgestelde vragen

Stap in de toekomst van anti-aging met onze nieuwste technologie, speciaal ontworpen om lijntjes, rimpels en verslappingen effectief aan te pakken. We nemen je graag mee in de innovatieve wereld van huidverjonging met de Fourtec LightBoost-behandeling. Hier beantwoorden we enkele veelgestelde vragen om je kennis te laten maken met deze revolutionaire behandeling!

Wat maakt de Fourtec behandeling uniek?

De behandeling maakt gebruik van de Lightboost-technologie. Deze technologie gebruikt bewezen methoden zoals Care-Current, radiofrequentie, en LED in één simultane benadering. Deze gecoördineerde aanpak maximaliseert de voordelen van elke technologie, waardoor een nieuwe standaard voor huidverjonging wordt gezet.

Hoe werkt de LightBoost-technologie?

De technologieën werken samen om lijntjes, rimpels en verslappingen op meerdere fronten aan te pakken. Ze stimuleren de collageensynthese, verbeteren de doorbloeding, activeren de stofwisseling, en bieden diepgaande hydratatie. Het resultaat is een holistische benadering van anti-aging met indrukwekkende behandelresultaten.

Welke producten worden gebruikt in combinatie met de behandeling?

Bij Purity Skincare geloven we in hoogwaardige producten voor optimale huidverzorging. Tijdens de LightBoost-behandeling maken we gebruik van speciaal geselecteerde producten die de resultaten van de behandeling ondersteunen en bijdragen aan het behoud van een gezonde, stralende huid tussen de behandelingen door.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon, afhankelijk van individuele doelen en huidconditie. Onze huidexperts zullen een behandelplan opstellen tijdens een consultatie, waarin ze de optimale frequentie en duur van de behandelingen bespreken. Voor het optimale resultaat raden wij altijd meerdere behandelingen aan. Het consistent ondergaan van behandelingen optimaliseert de resultaten en zorgt voor langdurige huidverbetering.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Energieboost: Stimuleert de energieproductie, bevordert collageensynthese, en voedt het huidweefsel voor een stralende teint.

Percutane Flow-technologie: Verhoogt opname van werkstoffen, verbetert hydratatie, stimuleert cellen en gezichtsspieren voor vernieuwde vitaliteit.

Care-Current technologie: Verstrakt gezichtscontouren, activeert stofwisseling, stimuleert lymfe-activiteit, en activeert celfysiologie voor een jeugdige teint.

Radiofrequentie: Verbetering van doorbloeding, activatie van stofwisseling, stimulatie van collageensynthese, verhoogt celactiviteit, en versterkt weefselstructuren voor een jeugdige huid.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan de behandeling?

Over het algemeen zijn bijwerkingen minimaal en van voorbijgaande aard. Deze kunnen roodheid, lichte zwelling of tintelingen omvatten. Onze professionals zullen je voorzien van gedetailleerde aftercare-instructies om je comfort te waarborgen.

Is de LightBoost-behandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, de LightBoost-behandeling is ontworpen met diverse huidtypen in gedachten. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten kunnen een gepersonaliseerd behandelplan opstellen dat past bij jouw unieke huidbehoeften.

Zijn nog niet al jouw vragen beantwoord, neem dan gerust contact op met onze specialist of klik hier voor meer informatie over de behandeling. Ben jij al overtuigd van deze fantastische behandeling, maak dan gemakkelijk een afspraak: zoek naar ‘Huidverbetering > Fourtec’ en kies je de behandeling die aansluit bij jouw huidwensen.Maak een afspraak