Loader
 

Spraytan

Spraytan

Altijd al een mooi bruin kleurtje willen hebben voor het mooie weer begint? Dan hebben wij voor jou de oplossing! Een aantal weken bruin zonder schadelijke effecten op de huid?

 

Spray tanning
  • Direct een gebruinde huid;
  • Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit;
  • Spray tanning duurt 10-15 minuten;
  • Natuurlijk resultaat;
  • Geweldig voor bruiloften, gala’s, evenementen;
  • Bruin naar je vakantiebestemming;
  • Kleur afgestemd op jouw teint;
  • Goed voor je huid.

 

Hoe voorkom je dat je vlekken of strepen krijgt bij het aanbrengen van een zelfbruiner?

Voor een egaal resultaat, gebruik je een tanning handschoen om je zelfbruiner aan te brengen. Dit is een fluweelzachte handschoen, speciaal voor het vlekvrij insmeren van zelfbruiners. Wasbaar op 40 °C en voor herhaald gebruik.

Ideaal voor thuisgebruik. Zo blijven je handpalmen vrij van tanning.

We hebben verschillende producten voor alle huidtypen. Onze spray tanning producten bevatten Aloë Vera, Vitamine E, Vitamine A, Retinol, Palm olie en Vitamine B5. Ze worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

 

Maak nu kennis met deze geweldige oplossing voor € 30,00!

Wil je liever thuis jezelf af en toe een bruin tintje geven? Dat kan! Wij verkopen in de salon Instant Spray Tan van YUCEE. In maar liefst 10 stappen heb je een prachtig resultaat! De prijs van dit product is: € 43,95 nú aanbieding €39,99

 

Koop nu deze YUCEE spray met  DermaVio handschoen (t.w.v. € 12,50)  voor €48,95

Deze handschoen is voor het egaal verdelen van de YUCEE spray.

Wat is een goede voor- en nazorg? 

Voor het aanbrengen van een zelfbruiner of een spraytanning is het belangrijk dat je je huid goed scrubt. DHA het werkende bestandsdeel van een zelfbruiner en een spraytanning maakt namelijk reactie met je dode huidcellen (1e huidlaag) en kleurt die bruin. Daarom is het beter om ‘verse’ dode huidcellen te hebben in plaats van dode huidcellen die bijna er af vallen en zo ook je tanning. Licht scrubben kan met een scrubhandschoen of een scrubcreme. In de shop vind je de geschikte scrub.

Na het aanbrengen van de spraytanning of een zelfbruiner met een tanninghandschoen kun je je nazorg in acht nemen door te douchen met een PH-neutrale douchegel zonder olie.

En smeer je huid na iedere douchebeurt in met een bodylotion zonder olie om je cellen in goede conditie te houden en niet te laten uitdrogen.

Zoek bij het maken van een afspraak naar: Spray Tan en maak daar de keuze welke behandeling jij graag zou willen.

Maak een afspraak