Loader
 

De perfecte kwasten voor jouw make-up applicatie!

De perfecte kwasten voor jouw make-up applicatie!

Make-up kwasten zijn een essentieel onderdeel in jouw beauty routine, net zoals de juiste foundation dat is. De make-up kwasten en andere tools die je gebruikt om je make-up aan te brengen kan een look compleet veranderen. Van een lichte dekking tot een volledige dekking, van een natuurlijke tot een gedurfde look. Youngblood Mineral Cosmetics heeft een complete collectie van kwasten voor de lippen, ogen, het gezicht en ga zo maar door. Breng jouw look aan als een professional, met deze kwasten!

Loose mineral foundation: Lichte tot volledige dekking

Ben jij opzoek naar een lichte tot volledige dekking, dan is de Loose Mineral Foundation hét product voor jou. Voor deze foundation kun je gebruik maken van de Kabuki Brush of van de Power Buffing Brush.

  • Kabuki Brush(YB 1)– Gebruik de Kabuki Brush om een egale en dunne laag van de Loose Mineral Foundation aan te brengen op het gezicht. Deze kwast is perfect voor mensen die een lichte dekking willen. 
  • Power Buffing Brush (YB 6) – Wil je meer dekking, breng jouw foundation dan aan met de Powder Buffing Brush. De platte en dichte top, brengt je foundation perfect aan om imperfecties te camoufleren.

Liquid Mineral Foundation: Lichte tot medium dekking

Ben je opzoek naar een lichte tot medium dekking, dan kun je ook kiezen voor de Liquid Mineral Foundation. Gebruik daarvoor een Foundation Brush (YB4) of de Liquid Buffing Brush.

  • Foundation Brush (YB4) – Deze platte kwast verdeelt de Liquid Foundation gelijkmatig voor een lichte tot medium dekking. Gebruik deze kwast ook om jouw primer aan te brengen, voordat je de foundation aanbrengt. 
  • Liquid Buffing Brush (YB 3) – Gebruik de Liquid Buffing Brush voor meer dekking. Deze kwast maakt het mogelijk om de foundation op het gezicht te stippelen, om zo de dekking op te bouwen. Gebruik deze kwast om grote poriën of andere imperfecties te camoufleren. 

Bronzer: Contouring of gehele warmte

De bronzer kun je zowel aanbrengen om een warme teint te creëren, of om te contouren. Gebruik voor de bronzer de Powder Brush of de Cheek Brush.

  • Powder Brush (YB 2)Wil je over het gehele gezicht een warme gloed aanbrengen, gebruik dan de Powder Brush om jouw bronzer aan te brengen. De grote kwast geeft je een natuurlijke en licht gebronsde gloed.
  • Cheek Brush (YB 5) De Cheek Brush kun je gebruiken om de jukbeenderen, het voorhoofd en de kaaklijn precies te contouren. Gebruik deze kwast ook om een beetje kleur aan te brengen op de wangen met een blush.

Oogschaduw: Natuurlijk of gedurfd

Voor het aanbrengen van een oogschaduw kun je gebruik maken van de Blending Brush of van de  Shader Brush. 

  • Blending Brush (YB 8) – Gebruik de blending brush om oogschaduw aan te brengen en te blenden.Perfect om een natuurlijke look te creëren.
  • Shader Brush (YB 9) – Gebruik de Shader Brush voor een gedurfde look, zodat je het pigment goed kunt aanbrengen.

Bestel de kwasten van Youngblood gemakkelijk online! 

make-up kwastenMaak een afspraak