Loader
 

 Herstelmodus: verzorg de huid in de winter!

verzorg winter

 Herstelmodus: verzorg de huid in de winter!

De huid is het grootste orgaan van het lichaam. Eén van de belangrijkste functies van de huid is bescherming. Het beschermt het lichaam tegen externe factoren van buitenaf zoals, bacteriën, chemicaliën, temperatuur en vrije radicalen. Gedurende de wintermaanden kan het koude weer ervoor zorgen dat de huid droog en grauw wordt en de huid uit balans raakt. Een droge en uitgedroogde huid zijn klassieke tekenen van een beschadigde huidbarrière. 

Met een goede huidverzorgingsroutine kun je een beschadigde huidbarrière herstellen en een droge/ uitgedroogde huid voorkomen. Leer hoe je de huid kunt verzachten, egaliseren en een droge winterse huid kunt behandelen met de perfecte huidverzorgingsroutine voor de winter:

Schone lei

Voldoende vervuiling verzamelt zich op de huid, wat de huid uitdroogt en irritatie veroorzaakt. En voordat we de huid gaan verzorgen is het belangrijk dat je vuil, dode huidcellen en overtollige vetten van de huid verwijdert met een reiniging. Gebruik een zachte reiniging en gebruik deze twee keer per dag (in de ochtend en voordat je gaat slapen). Tip: Daily Milkfoliant (Dermalogica).

Hydrateren

Hydratatie is een essentieel gedeelte om een uitgedroogde huid te behandelen en de huidbarrière te ondersteunen. Een crème is belangrijk voor ieder huidtype, zorg alleen dat je de juiste gebruikt voor jouw huidtype:

  • Vet: gebruik de Active Moist van Dermalogica. Een olievrije en lichtgewichte crème die de huid hydrateert, verzacht en in balans brengt. 
  • Combinatie: gebruik de Skin Smoothing Cream voor een continue hydratatie voor 48 uur lang.  
  • Droog: gebruik de Intensive Moisture Balance. Dit is een uiterst voedzame crème die de huid diep hydrateert en de veerkracht van de huid herstelt. 
  • Gevoelig: gebruik de Calm Water Gel. Dit is een verkoelende water-gel crème die de huid hydrateert, verzacht en beschermt. 

Extra boost

Geef de huid een extra boost door een serum toe te voegen aan jouw dagelijkse routine. Een serum bevat een relatief hoog aantal actieve werkstoffen die tot diep in de huid kunnen doordringen. Dit maakt een serum uiterst effectief in de verzorging van de huid. Breng het serum aan ná het reinigen en vóór het aanbrengen van je crème. 

Blijf je een avondje thuis? Breng dan een masker aan en ontspan! De Multivitamin Power Recovery Mask helpt om een droge en gestreste huid te verzorgen. De perfecte oplossing voor een beschadigde en verouderde.

Purity Skincare

Weet jij niet precies welke producten het beste bij jouw huid passen? Laat je dan adviseren door onze specialist! Of kom langs voor een professionele gezichtsbehandeling om jezelf en de huid in de watten te laten leggen. Neem contact op of maak direct een afspraak.Maak een afspraak