Loader
 

La Colline

La Colline is opgericht met de missie om huidverjongende producten van de beste kwaliteit aan te bieden.

Een jonge huid is voor velen een droom. Helaas zal onze huid door de jaren heen steeds meer tekenen van huidveroudering gaan vertonen. Het Zwitserse merk La Colline is in 1997 opgericht met de missie om huidverjongende producten van de beste kwaliteit aan te bieden. Het Research Lab is gevestigd in Sion – Valais, waar complexe technologieën worden gecombineerd in één product, voor een optimale werking. Het merk is toonaangevend op het gebied van biofermentatie, ze zijn gespecialiseerd in de beste Zwitserse biotechnologieën en ze maken gebruik van botanische extracten.

De expertise van La Colline

La Colline is een zeer toonaangevend en vooruitstrevend huidverzorgingsmerk. Het merk ondersteunt geavanceerd onderzoek in Zwitserland, door middel van het PhD Fellowship, bij het universiteitsziekenhuis van Zürich op de afdeling plastische en reconstructieve chirurgie. Het doel is om het succes van huidtransplantaties drastisch te vergroten en om de levenskwaliteit van patiënten met een huidtransplantatie te verhogen. La Colline heeft een groot netwerk van wetenschappers die toonaangevend zijn in hun vakgebied. Zij hebben daardoor toegang tot de meest innovatieve en efficiënte technologieën, om hun gepatenteerde technologieën continue te verbeteren. De belangrijkste technologie is het CMAge Complex.

Het CMAge Complex: De basis van elk La Colline product

Het CMAge complex is in elk product van La Colline verwerkt. De afkorting staat voor Cell Metabolism Activation, dat doordringt tot in de kern van onze huidcellen. Het biedt de volgende voordelen:

 

  • Hydratatie
  • Zuurstof
  • Bescherming

 

Door de jaren heen loopt onze huid schade op, waardoor zij tekenen van huidveroudering gaat vertonen. La Colline heeft als missie om dit proces te begrijpen. Wetenschap en technologie zijn gecombineerd om het CMAge Complex te ontwikkelen, dat het hart van onze huidcellen bereikt. De huidcellen worden opnieuw geprogrammeerd, waardoor ze weer functioneren als jonge, gezonde cellen. Het complex stimuleert de toevoer van zuurstof naar de cellen door middel van een bio-actief complex in combinatie met een micro-alg om cellulaire uitwisseling te stimuleren. Hyaluronzuur verhoogt het vochtniveau in de huid en behoudt het juiste niveau. Een complex van ceramiden, die een sterke gelijkenis vertonen met huideigen ceramiden, versterkt de lipidebarrière van de huid.

De behandeling

 

Bij een La Colline behandeling wordt op celtherapie niveau gewerkt. De producten vullen de tekorten en de zuurstof reserves van de cellen aan zodat de huid nieuwe energie krijgt en zichzelf gaat verjongen.

Je kunt het zien als een personal trainer voor je huid.

 

Een combinatie van Oosterse en Westerse massagemethodes, zoals bindweefselmassage en draineren, hebben als doel rimpels te verminderen, een strakkere en zachtere huid.  Door de hollistische benadering bij de behandeling bereik je een totale ontspanning van lichaam en  geest en een jonge huid.

~ Unieke wellness beleving
~ Ontspanning en huidverjonging ineen
~ Direct zichtbare huidverjonging
~ Bij een droge huid
~ Bij een gestreste huid
~ Een voeding boost voor de huid
~ Op celtherapie niveau
~ Bindweefselmassage
~ Indien nodig verstoppingen weghalen, epileren en/of harsen

Het CMAge Complex bevat 6 biotechnologische werkstoffen, die optimaal samenwerken en elkaar versterken:

  • Micro-algenextract (energie): beschermt de mitochondria (energie doorgevende celorganen), verhoogt het zuurstofverbruik van cellen en stimuleert zo de ATP (de energietoevoer). Het boost het cellulaire metabolisme en de celregeneratie.
  • Haverproteïne (bescherming): een bron van aminozuren, die de synthese van ceramiden en proteïnes activeren, om vochtverdamping uit de bovenste huidlaag te verlagen. Het vochtpeil wordt verhoogd, rimpels verminderen en de huid voelt soepeler aan na 56 dagen.
  • Ceramidencomplex (versterking): een complex bestaande uit vetten (ceramiden, cholesterol en vetzuren), die op onze huideigen vetten lijken. Het hydrateert de huid en biedt bescherming, waardoor de huid minder droog en gevoelig wordt. De buitenste laag van de huid wordt versterkt.
  • DNA uit tarwekiemen (sleutelwerking celactiviteit): stimuleert de celdeling, verbetert het vochtpeil en gaat huidverslapping en rimpels tegen.
  • Artemisia (antioxidant): heeft een anti-inflammatoire en antibacteriële werking en beschermt de huid tegen oxidatieve stress.
  • Hyaluronzuur (hydratatie): trekt water aan en houdt het vast en geeft de lederhuid meer volume en structuur.

Zoek bij het maken van een afspraak naar: La Colline en maak daar de keuze welke behandeling jij graag zou willen.

La Colline behandelingen:

La Colline treatment 45 minuten is € 95,00
La Colline treatment 60 minuten is €125,00
La Colline treatment 75 minuten incl. vliesmasker of beautyangel is €139,95

Boek nu een La Colline Facial en ontvang de behandeling + de Lift & Light Neck & Decolleté serum t.w.v. € 323,- 

 

NU VOOR € 159,99

 

*Bel of mail ons om een afspraak te maken voor deze aanbieding.

Maak een afspraak