Loader
 

ASAP

Innovatief merk die eenvoudige, effectieve en betaalbare huidverzorging levert van de hoogste kwaliteit.

 

ASAP is het nummer 1 cosmetische huidverzorgingsmerk in Australië. Het innovatieve merk werkt al ruim twee decennia aan de hoogste kwaliteit huidverzorging voor zowel mannen en vrouwen en is geschikt voor alle huidtypes.

 

De producten zijn wetenschappelijk geformuleerd, waardoor ze zichtbare resultaten bieden voor moeilijke huidproblemen. De producten zijn ontwikkeld voor o.a. zonneschade, huidveroudering en een acnegevoelige huid. De producten zijn geformuleerd met actieve ingrediënten, zoals; AHAs, Vitamine C, Vitamine A en antioxidanten. ASAP is de ‘wetenschap van een mooie huid’.

De behandelingen

Microplus+ – Deze behandeling is meer dan alleen een gezichtsbehandeling, het combineert de voordelen van microdermabrasie en sonofrese van klinische kwaliteit voor maximale huidcorrigerende resultaten.

 

Peels – Een behandeling voor een jongere, gladdere en meer verfrissende huid.

 

Gym for the Skin – Een resultaatgerichte behandeling op maat om klanten te helpen hun huidverzorgingsdoelen te bereiken.

asap
Huidverzorging & make-up

De huidverzorgingsproducten zijn geformuleerd met milieuvriendelijke ingrediënten, en bevatten geen parabenen, minerale olie, kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen of dierlijke bijproducten. Bovendien zijn de producten niet getest op dieren. Naast huidverzorgende producten heeft ASAP bovendien een minerale make-up lijn ontwikkeld.

ASAP

Zoek bij het maken van een afspraak naar: ASAP en maak daar de keuze welke behandeling jij graag zou willen.

ASAP behandelingen:

ASAP 30 minuten vanaf € 69,99
ASAP Peel 45 minuten is € 89,00*
ASAP Advance 60 minuten vanaf € 99,95
*Kuren op maat in een persoonlijk behandelplan.

Maak een afspraak