Loader
 

De voordelen van een kruidenpeeling

kruidenpeeling - vitaliderma

De voordelen van een kruidenpeeling

Als het gaat om huidverbetering, zijn er veel beauty behandelingen die je zou kunnen overwegen. Denk bijvoorbeeld eens aan een kruidenpeeling. Een kruidenpeeling is vooral geschikt voor rimpels, acne en een huid met zonneschade. Lees hier alles wat je moet weten over een kruidenpeeling en lees meer over onze favoriete kruidenpeeling!

Wat is een kruidenpeeling?

Een kruidenpeeling is een effectieve peeling voor de huid die gebaseerd is op geneeskrachtige planten uit de hele wereld. Een kruidenpeeling is compleet gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert de bloedcirculatie. Met als gevolg: een verbeterde toevoer van voedingsstoffen naar de huid. Dit stimuleert de productie van collageen en elastine.

Wat moet ik nog meer weten?

Hoe vaak moet ik langskomen voor een behandeling? We raden aan om elke 3 maanden langs te komen voor een refresher. Zo zorg je voor het meest optimale resultaat. 

Zijn er bijwerkingen van de behandeling? Direct na de behandeling tot een paar dagen na de behandeling kan de huid rood zijn. 

Voor wie is deze behandeling geschikt? De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een oneffen huid en hyperpigmentatie. 

Voor wie is deze behandeling niet geschikt? Voor mensen met een erg gevoelige huid, of een huidaandoening als eczeem. Daarnaast is de behandeling niet geschikt voor zwangere vrouwen, of mensen met kanker. Twijfel je of de behandeling geschikt is voor jou? Informeer dan bij onze specialist.

Vitaliderma gaat verder…

Bij Purity Skincare kun je ook terecht voor een kruidenpeeling. Wij werken met het merk Vitaliderma, die verder gaat dan andere kruidenpeelings. Het Vitaliderma Skin Diet Programma is een totale detox en reset van de huid van zowel buitenaf als binnenuit. Het begint met een biologische kruidenpeeling, wordt opgevolgd met een detox drankje en is compleet wanneer ook de juiste huidverzorgingsproducten worden gebruikt.

Wat zijn de voordelen van een Vitaliderma kruidenpeeling?

Een kruidenpeeling biedt vele voordelen voor de huid. Naast dat het een heerlijk ontspannende behandeling is, is het ook een complete detox en reset voor de huid. Zo worden wondheling, fibroblasten en huidregeneratie processen gestimuleerd. Door een verbeterde doorbloeding wordt de huid ontgift en dit zorgt er ook nog eens voor dat de stofwisseling verbetert. Het is perfect in te zetten tegen problemen, zoals fijne lijntjes en rimpels, acne, rosacea en pigmentvlekken. Bovendien wordt de huiddikte genormaliseerd en worden littekens en grove poriën geminimaliseerd. Genoeg redenen om een afspraak in te plannen, toch?

Interesse? Maak dan gemakkelijk een afspraak online. Wil je meer weten, lees hier dan meer.Maak een afspraak