Loader
 

De voordelen van een Dermalogica gezichtsbehandeling!

dermalogica

De voordelen van een Dermalogica gezichtsbehandeling!

Heb jij jezelf al eens laten verwennen met een gezichtsbehandeling? Heerlijk ontspannen, terwijl je huid wordt verzorgd en bovendien verbeterd. Voor een gezichtsbehandeling zit je zeker goed bij Purity Skincare. Onze specialiteit: een gezichtsbehandeling van Dermalogica! Wij geven je een aantal redenen, waarom ook jij een Dermalogica gezichtsbehandeling zou moeten overwegen. 

  • Huidanalyse

Wij starten met een geavanceerde huidanalyse, waardoor we de huid nauwkeurig kunnen analyseren. Hierdoor kunnen we misschien huidproblemen detecteren, waarvan je niet wist dat je die had. Aan de hand van de uitgebreide huidanalyse, kan de behandeling aan de specifieke behoefte van jouw huid worden afgesteld. 

  • Ervaren specialisten

De behandeling wordt uitgevoerd door ervaren specialisten die zijn opgeleid om Dermalogica gezichtsbehandelingen uit te voeren. Met als doel het verbeteren van de huid en het bieden van een totale ontspanning voor de klant. 

  • Gepersonaliseerde behandeling

De behandelingen van Dermalogica worden afgestemd op de klant. Daarbij wordt naar de huidanalyse, het huidtype, de huidproblemen en de wensen voor de huid gekeken. De behandeling wordt zo samengesteld, dat deze het beste uit de huid kan halen. Hierbij kun je kiezen voor de ProSkin 30 en de ProSkin 60. Waarbij de eerste uit 3 modules van 10 minuten bestaat en de andere uit 6 modules van 10 minuten, waarin wordt gewerkt aan jouw huid doelen. 

  • Kuurbehandeling

Voor het meest optimale resultaat van de behandelingen, wordt een kuur aangeraden. Deze kuur is perfect om te werken aan een bepaald huid doel, die je samen met jouw specialist kunt vaststellen. 

  • Effectieve producten

Tijdens de behandelingen wordt gebruikt gemaakt van de effectieve professionele producten van Dermalogica. De producten bevatten stuk voor stuk hoogwaardige en krachtige ingrediënten. Deze hoogwaardige producten kunnen alleen gebruikt worden door specialisten die opgeleid zijn tot Dermalogica Expert Specialist.

  • Kwalitatieve ingrediënten

Zowel de professionele producten als de thuisverzorging producten van Dermalogica zijn niet getest op dieren en zijn bovendien veganistisch. De producten bevatten geen uitdrogende of verstoppende ingrediënten, zoals zeep, gedenatureerde alcohol, minerale oliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen. 

  • Chemische peeling

De chemische Pro Power Peel is één van de meest krachtige chemische peelings, die de huid optimaal verbeterd. Dit is een effectieve peeling die de huid tot het uiterste drijft. 

  • Ontspanning

Naast alle huidverbeterende voordelen van een Dermalogica behandeling, is de gezichtsbehandeling ook perfect om bij te ontspannen. Wanneer is de laatste keer dat jij tijd voor jezelf hebt genomen?

Ben jij al overtuigd van de Dermalogica gezichtsbehandeling? Maak hier dan een afspraak. Wil je meer weten over Dermalogica, klik dan hier?Maak een afspraak