Loader
 

De voordelen van definitief ontharen

definitief ontharen

De voordelen van definitief ontharen

Hoe vaak scheer jij jouw oksels of je benen? Of laat jij je altijd harsen? Wat nu als je dit nooit meer zou hoeven doen… Dat zou toch perfect zijn? Dan is definitief ontharen misschien wel de oplossing voor jou! Twijfel je nog of dit iets voor jou is? Misschien ben je na het lezen van deze blog wel overtuigd. Wij zetten 7 voordelen van definitief ontharen, in vergelijking tot andere methodes op een rijtje:

  1. Het is snel

Het is een relatief snelle behandelmethode. Je moet weliswaar meerdere behandelingen ondergaan om te ontharen, maar de behandeling duurt meestal maar een paar minuten. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. Zeker als we het vergelijken met andere ontharingsmethoden, is definitief ontharen erg snel. Tel maar eens op hoe lang je in een jaar kwijt bent aan scheren…

  1. Het is niet pijnlijk

De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. En zeker als je het vergelijkt met methodes als harsen en epileren, dan is dit zeker een betere optie.

  1. Het kan ingezet worden voor het gehele lichaam

Definitief ontharen kan gebruikt worden voor het gehele lichaam. Of het nu de benen, armen, rug is, of een kleiner gebied zoals de wangen, oksels en de bovenlip. 

  1. Het voorkomt ingegroeide haren

Heb jij snel last van ingegroeide haren, dan is definitief ontharen ook de perfecte methode. Vooral bij het scheren en harsen kan het voorkomen dat de haartjes ingroeien. Met deze ontharingsmethode zijn de zorgen die ingegroeide haren met zich meebrengen verleden tijd.

  1. Het is een langetermijnoplossing

Definitief ontharen is ontharingsmethode voor de lange termijn. Zeker als we dit vergelijken met scheren en harsen. Bij deze techniek kunnen we helaas niet garanderen dat de haren altijd helemaal weg zullen blijven, sommige mensen hebben eens in de zoveel tijd een touch-up behandeling nodig. 

  1. Het bespaart geld

Omdat het een langetermijnoplossing is, is het ook kostenbesparend. Natuurlijk zijn de afzonderlijke behandelingen duurder dan een losse hars behandeling, maar op lange termijn is dit de perfecte investering en zal het alleen maar kosten schelen. 

Definitief ontharen bij Purity Skincare Veldhoven

Wil jij volgende zomer haarvrij zijn? Dan is het nu het perfecte moment om te beginnen. Wil je meerdere zones laten ontharen, dan hebben wij een aantal leuke combinatie deals: KLIK HIER. Wil je eerst meer informatie over definitief ontharen. Kijk dan hier, of neem contact op met onze specialist.Maak een afspraak