Loader
 

De makkelijkste manier om van hardnekkig vet af te komen

hardnekkig vet

De makkelijkste manier om van hardnekkig vet af te komen

Ben je fanatiek aan het sporten en op jouw voeding aan het letten, maar wil het toch niet lukken om van jouw hardnekkige vet af te komen? Dan hebben wij misschien wel de oplossing voor jou! Cryolipolyse is een methode waarbij vetcellen plaatselijk worden bevroren, waardoor het afsterft en wordt afgevoerd door het lichaam. Kortom, dé perfecte manier om van jouw hardnekkige vet af te komen. Maar hoe werkt dit precies?

Hoe werkt cryolipolyse?

De techniek is eigenlijk heel makkelijk. Een klein tot middelgroot gebied wordt behandeld met het cryolipolyse apparaat, welke de vetcellen in dat gebied bevriest. Vetcellen bevriezen namelijk bij een hogere temperatuur dan de huid daarboven en omliggende weefsels, waardoor het de huid of omliggende weefsels ook niet beschadigt. Van het gebied dat wordt behandeld, sterven ongeveer 20% van de vetcellen af in één behandeling. Ná de behandeling gaat het lichaam aan het werk om af te komen van de dode vetcellen. 

Wanneer zie je de resultaten?

Het lichaam heeft tijd nodig om deze dode vetcellen af te voeren. Uit onderzoek blijkt dat mensen gemiddeld in 12 weken resultaat zien. Echter verschilt dit per persoon, sommige mensen zien namelijk al na 4 weken resultaat. Zoals hierboven ook al vermeld, verlies je gemiddeld 20% vet in het behandelde gebied. Voor het beste resultaat raden we echter minimaal 3 behandelingen aan.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

De behandeling kan ingezet worden voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is niet geschikt voor mensen die willen afvallen. Het gaat meer om het vormen van het lichaam en kan worden ingezet voor iedereen die af wil van kleine tot middelgrote gebieden hardnekkig vet. Je moet dit vet wel vast kunnen houden.

Hoe voelt een cryolipolyse behandeling?

Je neemt plaats in een comfortabele stoel. Vervolgens wordt de kop van het apparaat op het behandelde gebied aangebracht. De huid en het vet wordt in de kop gezogen en de temperatuur neemt geleidelijk af. Aan het begin van de behandeling kan het trekken en knijpen wat oncomfortabel aanvoelen, maar wanneer het apparaat is afgekoeld zul je dit niet meer voelen. De koude zal het gebied ook verdoven. Wanneer de kop van de huid wordt verwijderd voelt het behandelde gebied stijf en bevroren. De specialist zal het gebied even masseren. De huid zal waarschijnlijk rood zijn en soms zelfs een beetje gezwollen. Je kunt na de behandeling je dag voortzetten, zoals je dit altijd zult doen. 

Meer weten? Lees hier meer, of neem contact op met onze specialist. Maak een afspraak