Loader
 

Disclaimer

Disclaimer

Purity besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar websites. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Purity behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.
Purity garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van de websites en is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het Internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie door Purity of door U aan Purity middels een website van Purity of anderszins langs elektronische weg.
Purity kan niet garanderen dat de op de site vermelde hyperlinks nog juist zullen zijn wanneer u deze bekijkt. Purity aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.
Maak een afspraak